úterý 28. října 2008

Marek Ztracený: Kavárenský povaleč?

Máme pro vás další dvě interview s vaším oblíbeným zpěvákem. Marek vystoupil na Radiu Bonton v Odpolední pauze s Hankou. Přiznal se, že většinou skončí se zlými blondýnami a sám je typický kavárenský povaleč. Podcast si můžete poslechnout zde. Další z Markových odpovědí si přečtěte na serveru ABRadio. Co myslíte, dočkáme se zpěvákova duetu s Helenou Zeťovou nebo Lucií Bílou?

středa 22. října 2008

úterý 21. října 2008

Markův oficiální web je na světě!

Konečně jsme se dočkali. Na adrese www.marekztraceny.cz se objevil oficiální web Marka Ztraceného. Najdete na něm spoustu informací, ukázky z nového alba, termíny koncertů a dalších akcí. Tak si nezapomeňte oficiální stránky Marka Ztraceného přidat do svého adresáře...

pondělí 20. října 2008

Nové album Ztrácíš – první recenze

Debutové album Marka Ztraceného již spatřilo světlo světa. Celkem pochvalnou recenzi přinesl Musicserver.cz. Honza Balušek CD ohodnotil 7 body z 10, fanoušci si však mohou nějaký ten bodík přidat. Autor nejvíce oceňuje Markovi baladické skladby, za skutečnou perlu považuje hit "Nestačíš mi". Pokud Marek v tempu vydrží, máme se rozhodně na co těšit.

pondělí 13. října 2008

Ukázky z alba Ztrácíš

Šílenství kolem nového alba Marka Ztraceného již pomalu vypuká. Ukázky z něj si můžete poslechnout na Markových oficiálních stránkách - www.marekztraceny.cz. Songy jako Pohádky, Nestačíš mi a další vás jistě nadchnou! Marek svou hudbu skutečně umí procítit.