úterý 23. prosince 2008

Ztrácíš live v Hádej, kdo jsem!

Marek Ztraceny se čas od času ukáže v televizi. Jeho poslední vystoupení proběhlo v populárním pořadu TV Prima - Hádej, kdo jsem! Koukněte se sami na Markovu klasiku Ztrácíš. Jako vždy skvělá!

pondělí 15. prosince 2008

Český slavík: Marek Objevem roku!

Marek Ztracený to dokázal. Tento mladý zpěvák se stal Objevem roku 2008 v prestižní anketě Zlatý slavík. Pro Marka je to obrovský úspěch a další posun v jeho kariéře. Rozhovor se šokovaným vítězem si můžete přečíst zde. Držme mu palce do další práce.

středa 10. prosince 2008

Marek Ztracený - objev roku 2008?

Marek patří k hlavním favoritům v kategorii Objev roku v anketě Český slavík Mattoni 2008. „Kdybych opravdu vyhrál, byl by to pro mě další splněný sen. Bez účasti v nějaké hudební soutěži jsem dosáhl toho, že se moje písnička hraje v rádiu a hodně vystupuji," řekla ke svému možnému úspěchu vycházející hvězda české pop music.

Slavnostní večer se uskuteční v sobotu 13. prosince, sledujte ho na Nově a držte mu palce. Na galavečeru vystoupí L. Bílá, K. Gott, E. Farna, Chinaski, P. Kolář, No Name, L. Vondráčková, J. Zonyga, All X... Moderují Roman Ondráček a Miloš Pokorný alias Těžkej Pokondr. Takže v sobotu! :-)